Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Se prepara intai chiftelutele : se amesteca tocatura cu ceapa verde maruntita, cu usturoiul ras pe razatoarea cu ochiuri mici, cu marar, sare si piper. Se formeaza chiftelute care se dau prin faina, apoi se prajesc . Se pun la scurs pe un servet de bucatarie.
Pastele se pun la fiert in apa cu sare si putin ulei . Cand sunt gata nu se scurg de zeama, ci se adauga peste ele pasta de tomate desfacuta in putin apa, condimentele si ciupercile tocate marunt. Se adauga si chiftelutele, se mai da un clocot , apoi se dau deoparte. Se serveste preparatul cald.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola